Måndag 23 september - Fotoväder

I dag stod vädrets makter oss bi, så det blev läge att dra presenningarna av båtarna och ta lite bilder. Nu kan ni också få en bättre uppfattning om hur min Speedy ser ut.Listen är av gummi och ska bort! Men när det blir vet jag i nuläget inte.
Nu får nog båda båtarna vila i vinteride ett tag!


Välkommen till bloggen om min Speedy

Under "Fri Fart på Göta Kanal" i juli träffade jag en hel del trevliga människor som särskilt intresserade sig för min "Femma". Några hade jag haft kontakt med förut, och några var nya bekantskaper.

Mats Forntegen hade jag haft mejl- och telefonkontakt med för flera år sedan, men vi har aldrig träffats, trots att vi bor bara 4 mil från varandra. Mats byggde bl a en "Speedy" som tonårsgrabb, och han berättade för mig att han f.n äger tre "Speedy". Vi gjorde upp om att träffas, och i söndags blev det av.

Mats lokaler visade sig innehålla en hel del utöver hans båtar - han tävlar bl a i Classic Boat Races med en cabover - där fanns bilar (renoveringsobjekt) i parti och minut.. Hur som helst ... Mats hade tidigare sagt att han kunde ge mig en "Speedy" i utbyte mot en ritningssats, för han har tankar på att bygga en till. Jag kunde tyvärr inte få se de andra två "Speedy" han hade - de fanns på annan plats - men den här såg ut att vara i förvånansvärt bra skick.

Så nu har jag ännu ett renoveringsobjekt att ge mig på ... ska bli spännande!


RSS 2.0